Oon ihan kamalan hellyydenkipeä. Miusta on ihana olla toisen vieressä, varsinkin jos kyseessä on poika, josta pidän, vaikka edes kaverina.
Kävi niin että eräs poika piti miun kädestä kiinni useaan otteeseen, ja sain levätä hänen sylissään. Se on niin ihanaa, ja se tuntuu niin hyvälle. Tuntui että siinä olis voinut olla vaikka ikuisuudenkin. Varsinkin kun tää poika, ei oo kovin vanha tuttavuus, se on aina niin jännittävää jotenkin. Vaikka tämä poika seurusteleekin, ja en välttämättä tykkää pojasta siinä mielessä, niin se on niin rauhottavaa.

On sekin kivaa kun joku tyttökin tulee nukkumaan vaikka ihan viereeni, tai nukutaan päällekkäin tai jotain, mut sillo se ei tunnu niin luontevalta. Jotenkin pojan vieressä on TURVALLISTA olla. Tässä oon miettinyt olenko bi, niin tavallaan tämäkin voisi vinkata siihen suuntaan että hetero olen. Mutta ei minnuu haittais jos mie kiinnostuisin jostain tytöstä.

Ehkä mie vähä oon kiinnostunu tästä pojasta, tai siis ei oo pitkää aikaa ollu tällästä hassuu tunnetta.
Siinä  pojassa on ripaus miun entistä, ja jotenki aina kiinnostun niistä, joissa on jotain samaa. Ehkä se on vaan miun maku-asia, tai sitten etsin korviketta yhä.

Esimerkiksi, heti kun nään pojalla rustossa lävistyksen, niin heti tulee mieleen entiseni. Ja muutenkin rustossa oleva lävistys pojalla on kuuma. ;)